Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chytá celá rodina, rybářské závody

20. 9. 2015

http://www.mzsdymokury.cz/web/fotogalerie/rybarsky-krouzek/rodinne-rybarske-zavody/

Rybářské závody Chytá celá rodina

O víkendu jsme pro děti a jejich chytací rodiče uspořádali rybářské závody na JEZEŘE ZA VALEM. Celkem se sešlo jedenáct rodinných týmů. Zejména v sobotu bylo nádherné počasí a děti postupně odhazovaly své svršky a nejedny nožičky se potajmu pokoušely cachtat v jezeře. Bedlivé oči rodičů však své ratolesti střežily a tak na koupačku k jejich lítosti nedošlo. Naopak v noci nikomu nekoukal ze spacáku ani nos. Ale ve zdraví jsme přežili do nedělního poledne, užili si spoustu legrace, dozvěděli se mnoho nového i nevídaného... Především malé slečny rybářky kromě rybařiny vyrážely na procházky podél jezera, v písku vyhloubily jeskyni pro mamuta, rybičkám v kyblíku dopřály hojnost krmení, fixou malovaly tetování na těla soupeřů zdarma a velice zdařile. 

Závod probíhal v klidu a v pohodě. Všichni přítomní rodiče i děti se nevzdávali a bojovali až do samého konce závodu. Na celém jezeře kromě krásných a macatých kaprů lákala návnada především americké sumečky. U jedné z pláží se jim zalíbilo tak, že co nához, to sumeček. Lovné místo má tedy již své jméno, zkrátka Americká pláž...

Celkem naše osazenstvo nachytalo 45m ryb. Pohár za největší rybu si odnesl Jára Bohuša ml., kapr měřil 76cm.

1. Sumící   1401

2. Sumčí trhači 786

3. Áďa team 747

4. Verlibí tým 449

5. Fisch tým 411

6. Zuzi tým 268

7. Vranováci 217

8. Krakouš tým 89

9. Pytláci 51

10. Bajeráci závoďácí 48

11.  Ukecané bělice se zúčastnily, bojovaly a stále se usmívaly!!!

Velká gratulace vítězům i ostatním závodníkům, velký dík rodičům za obětavost a podporu dětí v rybařině! Vážíme si toho, že jste s dětmi do toho šli, bylo to s Vámi fajn. Díky maminkám, které pro nás napekly domácí zákusky. Byly jako vždy vynikající!!! Velká poklona patří Romanovi a Láďovi, kteří nám již poněkolikáté vyšli vstříc a umožnili pořádat závody u nich na Jezeře Za Valem. Ryby i rybáři se tu mají opravdu moooc dobře a my se těšíme zase někdy nashledanou. Petrův zdar, vedoucí rybářského kroužku Andrea Ř. a Jarda D.